Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

7 keshilla te vlefshme

1-PRANO-se veshtiresite jane pjese e jetes dhe sprova,qe na i sjell ZOTI per te kuptur se nuk ka jete ideale ne ete bote.2-PERGJIGJU veshtiresive me nje durim aktiv dhe beso tek fuqia e Allahut per te t'i larguar veshtiresite. 3-BESO me bindje se nuk ka te keqe te kulluar,por gjendje ne te cilen te vendos ALLAHU per te provuar besimin tend dhe per te te lartesuar. 4-KERKOJE thesarin e pakapshem te miresise dhe urtesise,edhe ne situatat me te erreta madje. 5-DREJTOJU ZOTIT me lutje para se te nderrmarresh hapa per te zgjidhur problemet. 6-MOS KERKO te kenaqesh boten,sepse do te deshtosh,por kerko te kenaqesh ALLAHUN dhe kjo do te mjaftoje. 7-MOS U DESHPERO,pasi cdo cast eshte nje miresi per te rifilluar.Kujto se Allahu i fal te gjitha mekatet pervec politeizmit...
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free