Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Gjuha moderator i personalitetit

Transmetohet se Imam Maliku kur hyri ne Medine tha:Kur erdha ne Medine gjeta disa njerez qe nuk kishin te meta por filluan te merren me te metat e te tjereve.Sakaq edhe te tjeret filluan te merren me te metat e tyre dhe keshtu u bene me te meta.Por gjeta edhe disa te tjere qe kishin shume te meta por nuk merreshin me te metat e te tjereve.Sakaq edhe te tjeret nuk u moren me te metat e tyre dhe keshtu u harruan te metat e tyre.Imam Shafiu:Nese do te jetosh i mbrojtur nga e keqja, me mekat te falur dhe me nder te ruajtur,gjuhen tende mos e perdor ne te metat e te tjereve sepse ti je njeri dhe njerezit kane gjuhe.Ndersa nje poet tjeter arab thote:Ruaju gjuhes tende o njeri se ajo eshte neperke e te kafshon.Sa prej tyre qe sot jane banore ne varreza dje ishin prej atyre qe i kishte frike cdo njeri.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free