Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Mrekullia ne djerse

Shkencetari musliman,Prof.Dr.Abdul Basit Sejjid Muhamed,hulumtues ne qendren Kombetare per kerkime ne Egjipt,arriti te marre vertetimin e shpikjes se tij ne vitin 1993,pasi pergatiti nje ilac per mjekimin e kataraktit te syve.Katarakti eshte reja apo perdja,qe formohet ne lenten kristaline te syrit.Ajo zhvillohet gradualisht,duke shkaktuar renie te shikimit dhe nese nuk trajtohet,mund te shkaktoje verbim.Autori i ketij zbulimi tregon,se burimi i frymezimit ishte Kurani i shenjte.Nje dite pas namazit te sabahut ai po lexonte suren “Jusuf” dhe kishte medituar mbi ajetet e meposhteme ku permendet verbimi i Jakubit a.s, dhe me pas sherimi i tij:”Ju shkoni me kete kemishen time dhe hidhjani babait tim ne fytyre e atij do t’i kthehet shikimi,pastaj ejani tek une me tere familjen time”.(Jusuf:93).E kur erdhi myzhdexhiu,ia vuri ate(kemishen) mbi fytyre te tij,atij iu kthye shikimi dhe tha:A nuk ju thashe se une di nga Allahu ate qe ju nuk e dini ?(Jusuf:96).
Autori thote:”Isha i bindur se kjo ishte mrekulli,te cilen Allahu ia dhuroi Juufit a.s,dhe e dija se krahas dobise shpirterore,kishte edhe dobi materiale,te cilen mund ta arrija ne studim.Duke qene plotesisht i bindur se gjithcka qe tregohet ne Kuran eshte e vertete,fillova kerkimin derisa Allahu me udhezoi ne zbulimin e kesaj mrekullie”.Por valle cfare kishte ne kemishen e Jusufit a.s qe ia ktheu shikimin babait te tij ? Autori tha,se nuk u shkoi mendja askund tjeter,pervecse tek djersa.Me pas ai beri nje varg provash tek lepujt dhe rezultatet ishin pozitive.Me ane te kirugjise moren pjese te perdes nga kristalini i njeriut,i futen ne djerse dhe ajo filloi te shperbehet gradualisht.Gjithashtu u zbulua, se substanca pergjegjese per kete ishte guanidina dhe me pas arriten te prodhonin ilacin.”Me vone,-thote autori-mjekova 250 paciente,duke u rekomanduar ilacin dy here ne dite per dy jave dhe kur arrita sukses ne me shume se 90 % te rasteve,thashe me vete:Kjo eshte nje mrekulli nga mrekullite e Kuranit.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free