Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Strategji për të ndryshuar

Një ditë të bukur plot diell një i verbër i ulur në tokë me një kapele të vendosur në këmbët e tij
dhe një copë karton në të cilën kishte shkruar :
Jam i verbër , ju lutem më ndihmoni ...
Një publicist që po kalonte hodhi sytë dhe pa kapelen e të verbrit , aty kishte shumë pak të holla .
U ul në gjunjë hodhi një monedhë dhe pa i kërkuar leje mori kartonin , e ktheu nga vetja dhe shkroi diçka .
Pasdite publicisti kaloi përsëri nga i verbri dhe vuri re që kapelja e tij ishte mbushur plot me të holla , dhe monedha letre .
I verbri ia njohu hapat dhe e pyeti :
Ishit ju ai që shkruajti në copën time të kartonit ?
Ju lutem më lexoni çfarë keni shkruar ?
Publicisti iu përgjigj :
Asgjë që s'është e vërtetë , vetëm e shkruajta në një mënyrë tjetër .
Ai qeshi dhe iku .
I verbri nuk e mësoi kurrë se në copën e tij të kartonit ishte shkruar :
" Sot është pranverë dhe unë nuk mund ta shikoj ..."
Morali : Ndërro strategjinë tënde kur gjërat nuk shkojnë mirë , më pas do të shohësh ndryshimin ...
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free