Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Punoni sipas dijes qe keni

Ai qe punon me ate qe di,Allahu (xh.sh)e meson edhe per ate qe nuk di,nderkaq ai qe di e nuk vepron me ate qe di,eshte si shkembi,mbi te cilin bie shiu,mirepo ai rreshqet e nuk qendon mbi te.
Allahu ka premtuar,se do t'ua mesoje fshehtesite dijetareve te sinqerte.Sa per ilustrim vlen te tregohet nje rast,qe ka ndodhur ne nje klinike te Sirise,ku dy gra lehona u ngaterruan dhe nuk dihej ,se i ciles ishte foshnja mashkull,pasi njerez i kishte lindur djale e tjetres vajze.Ky problem u zgjidh nga myftiu i Sirise,Ebu Juser Iben Abidin.Ai urdheroi te maten ne peshoren e arit dy filxhane kafeje te mbushur plot me qumeshtin e nenave.Nje nag filxhanet peshoi me shume se tjetri.Pastaj myftiu urdheroi qe djali t'i jepej gruas,qumeshti i se ciles peshoi me shume.Kur e pyeten se cfare lidhje kishte kjo,ai u pergjigj se:-Allahu ne Kuran ka thene:"Allahu ju urdheron per (ceshtjen e trashegimise)femijet tuaj:per mashkullin hise sa per dy femra..."(En-Nisa:11)
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free