Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Plaku,djali dhe luja(e bukur)

Një djalë pyeti një plak te mençur: çfarë është dashuria e vërtetë? Plaku u përgjigj : Shko në kopësht dhe më sill lulen më të bukur. Djali shkoi në kopësht dhe u kthye pas pak kohe me duart bosh. E gjete? - pyeti plaku. Djali tha : Gjeta një lule të bukur, por vazhdova të kerkoja duke shpresuar që të gjeja një tjetër akoma më të bukur.... Më vonë e kuptova se ajo kishte qënë më e bukura dhe u ktheva pas ta merrja, por nuk e gjeta më...! Atëherë plaku i tha : Kjo është dashuria e vërtetë. Nuk e vlerëson kur ajo qëndron përballë teje, por e kupton sa e rëndësishme ishte vetëm pasi e ke humbur...!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free