Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Mashtruesit e vërtet

Këta mashtrojnë, ndërsa të vërtetët i quajnë magjistarë!!

Kështu i thonin Pejgamberit a.s.

Kështu iu thonë të gjitha të vërtetave për ZOTIN, Kur’anit dhe mësimeve të ZOTIT.

Idetë, teoritë, filozofitë dhe mësimet mashtruese kanë vërshuar.

Literatura, romanet, poezitë, filmat, mjetet e dezinformimit, kanë vërshuar.

Mësimet mashtruese kanë vërshuar.

Janë gënjeshtra.

Si me i dalluar?!

Si te magjitë e magjistarëve të Faraonit.

E vërteta i rrëzon. E vërteta ngadhënjen ndaj gënjeshtrës.

Poetët e Mekës paraIslame ishin magjistarë. Mashtrues. Por, fjalët e Zotit ngadhënjyen. Ata që kishin mendë i pranuan.

Teoritë e Darvinit, të Marksit, Sartrit, Rusoit, Leninit, Monteskijeut, Frojdit, Enverit, dhe qindra të tjerëve janë gënjeshtra. Magji. Mashtrim. Trik.

Të gjitha teoritë që janë në kundërshtim me Mësimet e Kur’anit janë gënjeshtra mashtruese.

E VËRTETA, Kur’ani i ka rrëzuar, i rrëzon dhe do t’i rrëzojë.

Fjala e ZOTIT i mundë.

Po shtyhet njeriu me ZOTIN!!!

Sistemi i njeriut me Sistemin e ZOTIT!!!

Sistemi i satanës me Sistemin e ZOTIT!!!

Pse Monteskije, Beconi, Maltusi, Darvini e të tjerë po mësohen, e nuk po i lënë Mësimet e ZOTIT të mësohen ?!!!

Gënjeshtrën po e propagandojnë çdokund, e të vërtetën po e akuzojnë!!!

Nuk po e lënë të hyn në sistem!!!

Meqë e vërteta e mund gënjeshtrën.

E kanë bërë nje diell nga bakri! A do të e mundin Diellin a!!!

Bakri a do të e mund arin a!!!

Po pse more po e mësoni gënjestrën për të Vërtetë !!!

Mashtruesit. Me qëllim.

Qëllimi është që t’i lënë popujt me sy të mbyllur, e ata të mendojnë se i kanë të hapur!!!

Të verbër janë bërë.

Hapini sytë. Shikoni në të katër anët.

Kur të mësohet e vërteta, gënjeshtra bie.

Prandaj nuk po e lënë TË VËRTETËN !

Magjistarët po iu shërbejnë mashtruesëve.

Filan shkrimtar e lavdëronte sistemin, filan akademiku, filan historiani, filan politikani!!!

Shërbëtorët e sistemit. Gënjeshtarë të paguar nga faraonët. Të shitur për para. Kur femrat e shesin trupin quhen prostituta.

Kur, “intelektualët” e shesin veten për faraonët, quhen prostituta intelektuale.

Magjitstarë të sistemit. Për pak para. Për interese. Apo naivitet.

Këta me mësimet mashtruese, ia kanë mbyllë njerëzimit zemrën. Mendjen. I kanë hutuar.

Prandaj s’po kuptojnë njerëzit.

Zemër kanë, por të mbyllur.

Mësimi i Darvinit dhe me qindra e mijëra mësime mashtruese në filozofi, sociologji, politikë, histori, fe, letërsi, kulturë etj., të cilat i propaganduan përpunuesit e trurit, a i kthjellën trutë e njeriut apo i turbulluan ?!

Opium ishin këto mësime, se jo mësimet për të VËRTETËN.

Ishin dhe janë mësime që Të vërtetës po i thonë genjeshtër, e gënjeshtrës po i thonë e vërtetë!!!

Shkrimtari ynë i “madh” psh. Dhe qindra të tjerë.

Iu shërbyen anti të vërtetës. Kjo dihet.

Mësimet historike, mësimet letrare.

Sa shumë lansuan gënjeshtra për kinse të vërtetë, dhe sa shumë sulmuan TË VËRTETËN se kinse është gënjeshtër.!!!

Opium ishin këto mësime, se jo MËSIMET E ZOTIT.

Si droga. Që iu ipet rinisë. Me qëllim.Të mos kthejellen.

Prandaj, sa shumë mësime që nga klasa e parë fillore e deri në universitet, janë opium.

Për këtë qëllim shërbejnë edhe mësimet mashtruese.

Që të mbajnë trullueshëm.

Faraonët janë pushtetet.

Pushtetet janë mashtruese.

Teoricientët e tyre janë mashtrues.

Të mashtruarit janë populli.

Jo vetëm te ne. Në tërë botën.

Duhet të kthjellen. Sidomos Elita. Ajo pastaj e kthjellë popullin.

Sikur magjistarët e Faraonët kur u kthjellën.

A ka Musa që së pari t’i kthjellë magjistarët?!

Për hatër të ZOTIT dhe të popullit.

Mësojeni të vërtetën

Kuptojeni të vërtetën.

Duajeni të vërtetën.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free