Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

revolucioni feminsit dhe jeruzalemi ne Kur'an

Keto jane dy ligjerata me shume urtesi.
Jane shume te rendesishme,ia vlen ti degjoni.

REVOLUCIONI FEMINIST
Pjesa e parë
Hyni ne youtube per te pare te gjitha pjeset e kesaj ligjerateJERUZALEMI NE KUR'AN
Hyni ne youtube per te pare te gjitha serite e kesaj ligjerate


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free