Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

plaku i durueshem dhe falenderues

 
 
Me të zbritur nga mali një fshatar kaloi pranë një plaku të verbër e i prekur nga shumë sëmundje në gjithë trupin e tij. Përveç kësaj, ai ishte i paralizuar dhe i detyrua të qëndroj në pozitë të ulur.
 
Fshatari u befasua kur e dëgjoi plakun duke thënë:
"I tërë lavdërimi i qoftë Allahut, i Cili më mbrojti nga sëmundjet me të cilat i sprovoi robërit e Tij, dhe më ngriti mbi shumë të tjerë që Ai i krijoi!"
"Vëllai im!" - bërtiti fshatari. "Nga çka je mbrojtur? Pasha Allahun, unë mendoj se ti je goditur me çdo lloj sëmundje që ekziston!"
"Largohu prej meje!"-tha plaku, dhe ngriti kokën e tij. "A nuk e kam ende gjuhën me të cilën mund ta shqiptoj shehadetin dhe me të cilën mund ta përmendi Atë në çdo çast? A nuk e kam ende zemrën me të cilën mund ta njoh Atë?"
Këto fjalë të plakut ishin të mjaftueshme për fshatarin që të pendohet tek Allahu për mëkatet e tij dhe të kërkoj falje ..
 
Mbajeni në mend, gjithmonë është dikush që ka probleme më të mëdha se ju.
 

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free