Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Dashuria per kete bote

Njehere kur i nderuari Imam Ebu Hanife ishte duke dhene mesim nxenesve te tij,vjen nje

lajmetar i cili i thote:-I nderuar,anija qe transportote mallrat tuaj,u mbyt.Imami pasi heshti pak,tha Elhamdulilah.Pak me vone erdhi nje lajmetar tjeter i cili i tha:-I nderuar,anija qe u mbyt nuk ishte anija qe transportonte mallrat tuaja.Imami perseri heshti pak dhe tha Elhamdulilah.
-Nxenesi u bene kureshtar dhe e pyeten Imamin perse tha Elhamdulilah.Ai iu pergjigj:
Kur mora lajmin se anija ishte mbytur,kontrollova zemren dhe pashe se nuk kisha aspak
ndjenje merie.Ndersa kur mora vesh qe lajmi ishte i gabuar,kontrollova zemren dhe pashe se
nuk kisha asnje ndjenje geimi.Ne te dyja rastet thashe Elhamdulilah vetem per faktin se e kuptova se ne zemren time nuk egziston dashuria per mallin e kesaj bote.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free