Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Peshkatari i zgjuar dhe Mbreti

Teksa mbreti dhe mbreteresha po rrinin ne pallatin e tyre,para tyre kaloi nje peshkatar,i cili po shiste peshk.Mbreti vendosi te blinte nje peshk dhe pagoi 4 000 derheme per te.Peshkatari u gezua pa mase.Ai e falenderoi mbretin dhe u largua.Mbreteresha u inatos qe ai pagoi kaq shume per peshkun, prandaj i tha se di ta therrisnin serish peshkatarin dhe ta pyesnin se cfare gjinie kishte peshku.Nese ai thoshte se ishte femer,ata do t'i thoshin se e donin femer.Sido qe te pergjigjej ata do t'ia jepnin peshkun dhe do te merrnin parate.Keshtu e thirren peshkatarin,por ai ishte mjaft i zgjuar dhe nuk lejoi t'ia hedhin.Kur ata e pyeten,peshkatari u pergjigj se peshku kishte gjini asnjeanese,pra as mashkull,as femer.Mbreti u mahnit nga zgjuarsia e peshkatarit dhe urdheroi qe t'i jepnin dhe 4 000 derheme te tjere.Teksa po largohej,i ra nje monedhe nga thesi i madh me para qe kishte dhe ne vend qe te largohej,filloi ta kerkonte.-"Shiko sa koprrac qe eshte ! Ne vend qe ta lere monedhen qe ta gjeje ndonje i varfer,ende e kerkon",-tha mbreteresha.Peshkatari e degjoi,prandaj u kthye dhe tha:"O mbretereshe! Nuk e kerkoj se jam koprrac,por sepse ka fotografine e Mbretit.Nuk do te lejoja askend qe te shkelte mbi figuren e tij".Mbretit iu be qejfi nga pergjigja e tij, prandaj urdheroi qe t'i jepnin dhe 4 000 derheme te tjere.Pas kesaj,mbreteresha mendoi se ishte me mire te mos fliste fare dhe ta linte peshkatarin te largohej me 12 000 derhemet,para Mbreti t'i jepte serish.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free