Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Pajisja çip RFID (NWO)

16- Që të gjithëve, të vegjël e të mëdhenj, dhe të pasur dhe të varfër, dhe të lirë dhe skllevër, t`u vihet një damkë mbi dorën e tyre të djathtë ose mbi ballin e tyre,

17- dhe që askush të mos mund të blinte ose të shiste, po të mos kishte damkën ose emrin e bishës ose numrin e emrit të saj.

18- Këtu është urtia. Ai që ka mend, le të bëjë llogari numrin e bishës, sepse është numër njeriu; dhe numri i tij është gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë.
Zbulesa- Apocalisse 13:16-18


I them atij:
"Për çfarë po e bëni këtë?
Cili është qëllimi i kësaj gjëje?
Keni të gjitha paratë në botë që
mund të doni, keni gjithë fuqinë,
po dëmtoni njerëz.
Nuk është gjë e mirë".

Dhe ai thoshte:
"Përse po kujdesesh për njerëzit ti?
Kujdesu për vehten dhe familjen tënde".

Dhe i them: "Pra cilat janë
qëllimet e tua përfundimtare këtu?"

Ai tha: "Qëllimi përfundimtar është që
çdokush në botë të pajiset më një çip RFID.
Dhe t'i ketë të gjitha paratë në këtë
çip dhe të ketë çdo gjë në këtë çip,
dhe nëse dikush do të protestojë për
atë që bëjmë apo të dhunojë atë që duam,
ne mundemi thjesht t'i shuajmë çipin"

Shkeputur nga biseda midis Aaron Russo,
(një prodhues filmash dhe ish Politikan) dhe
Nikolas Rokefeller (nga dinastia e biznesit dhe bankave Rockefeller)

 


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free