Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

E vërteta e frikshme për Çifutët (Izraelin)

Lavdërimi i takon vetëm Allahut, Zotit të Botërave. Paqja dhe bekimi i Tij qoftë mbi Vulën e të gjithë të dërguarve, Muhammedin (s.a.v.s.), familjen e tij, shokët e tij dhe të gjithë ata që e ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Që nga mbajtja e konferencës së parë çifute në qytetin Bazel të Zvicrës me 1897 dhe suksesi i çifutëve, të cilët në bashkëpunim me të krishterët, ia dolën mbanë të realizonin dy komplotet më të rrezikshme kundër Ummetit islam: rrëzimin e Kalifatit Islam më 1924 dhe ngritjen e shtetit çifut të Izraelit më 1948, që nga ajo kohë lufta ndërmjet jehudizmit dhe Islamit ashpërsohet dhe ndizet edhe më shumë me kalimin e ditëve.

Nuk është aspak i rastësishëm paralajmërimi që bën Allahu (xh.xh) në Kur'anin e Shenjtë për armiqësinë e çifutëve dhe pozicionimin e tyre në rradhët e para të armiqve të besimtarëve :

"Gjithqysh do të vëresh se jehuditë dhe ata që i përshkruan Zotit shok (idhujtarët) janë njerëzit me armiqësi më të fortë kundër besimtarëve" (El Maide:82),


ashtu siç nuk është e rastësishme as edhe përmendja e shpeshtë që i bën Kur'ani këtij lloji njerëzish dhe në këtë mënyrë.
Rrëfimi për beni israilët dhe çifutët ze një pjesë të madhe të Zbritjes Hyjnore, si në suret e zbritura në Mekë, ashtu edhe në ato të zbritura në Medinë, në të cilat përmendja e tyre bëhet herë në mënyrë deklarative dhe herë në mënyrë cekëse, herë hollësisht dhe herë shkurtimisht. Dhe kjo ndodh në pesëdhjetë sure nga gjithsej 114 suret e Kur'anit të Madhërishëm.


Per te kuptuar se kush jane hebrenjte dhe per te kuptuar gjithcka qe ndodh sot ne bote, duhet te tregojme pak histori.
Pa treguar historine e tyre nuk mund te kuptojme dot asgje. Do te shpjegoj ngadale dhe me qetesi te verteten e frikshme.

Hebrenjte jane popull jo-europian. Ata jane nje popull turk i Azise Qendrore i cili erdhi para mijera vjetesh nga stepat e veriut te Kines dhe u vendos ne nje pozicion strategjik midis Detik Kaspik dhe Detit te Zi. Aty formuan Perandorine e Khazarit (KHAZARIA), kohe ne te cilen krijuan edhe fene e tyre, judaizmin.

Cifutet europiane qe erdhen nga Khazaria, kane gjuhen e tyre e cila quhet yidish, kane fene dhe zakonet e tyre.
Ne Izrael 20% e popullsise jane hebrenj palestineze(vendas) dhe etiopiane, po keta i perdorin vetem per ushtare dhe nuk kane asnje post. Postet i kane cifutet europiane.
Qe te emigrosh ne Izrael duhet te jesh patjeter cifut, i fese judaiste

Popullsia e tyre sot ne bote eshte 16 milion.
Ata jane perzier si rrace dhe shume prej tyre jane te bardhe, por femijet qe te vegjel edukohen me zionizem. Ideja e sundimit te botes i josh te gjithe.

Per cifutet eshte shkruar me shekuj te tere. Sa eshte shkruar per ta, nuk eshte shkruar per asnje rrace tjeter. Ata jane te vetmit aziatike qe jetuan mes nesh gjate 2000 vjeteve.

Hebrenjte jane shume te lidhur mes tyre. Ata zakonisht martohen brenda fisit, kusherinjte martohen me njeri-tjetrin.
Pergjate shekujve hebrenjte jane perzier edhe me popullsite vendase ku jetuan, por ADN e shumices se hebrenjve te sotem eshte 60% aziatike dhe 40% semitike.

Hebrenjte jane nje popull shume fetar. Ata prej 3000 vjetesh udhehiqen nga librat e tyre te shenjte si Talmudi dhe Torra, mesimet e te cilit i kane trasheguar brez pas brezi dhe i mesojne ne fshehtesi edhe sot. Qe te lexosh se cfare thote Talmudi, ESHTE RRENQETHESE!

Pse e mesojne ne fshehtesi?

Hebreu i njohur Dibre David shkruan : "Nese jo-hebrenjte do ta dinin se c'mesojme ne kunder tyre, atetehere ata do te na vrisnin."

Lexoni disa ligje te Talmudit:

1. "Vetem hebrenjte jane qenie njerezore. Jo-hebrenjte nuk jane njerez, ata jane egersira". (Talmud: Baba mezia 114b)

2. "Megjithese Zoti i krijoi jo-hebrenjte, ata nuk jane njerez por kafshe ne forma njerezore. Nuk eshte e lejueshme per nje hebre te udhehiqet nga nje kafshe. Po keshtu hebreu nuk mund te udhehiqet nga kafshe me forma njerezore". (Midrasch Talpioth p. 255, Warsaw 1855)

3."Eshte e lejueshme te marresh jeten dhe trupin e nje jo-hebreu" (Sepher ikkarim IIIc 25)

4. "Eshte e ligjshme te vrasesh kedo qe denon Torrahun. Kristianet jane nga ata qe e denojne Torrahun" (Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5)

5. "Cdo hebre qe derdh gjakun e jo-hebrenjve, eshte duke bere nje sakrifice per Zotin" (Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772)

6. "Nje grua shtatzane jo-hebreje nuk eshte me e mire se nje kafshe e mbarsur". (Coschen hamischpat )

7."Shpirtat jo-hebreje jane shpirtra te ardhura nga pislleku dhe quhen derra". (Jalkut Rubeni gadol 12 b)

8. "Akumi (njeriu jo-hebre) eshte si nje qen, por qeni duhet nderuar me shume se nje akum". (Ereget Raschi Erod. 22 30)

9. "Megjithese jo-hebreu ka te njejten strukture trupi me hebreun, ata krahasohen me njeri-tjetrin aq sa krahasohet nje majmun me nje njeri" (Schene luchoth haberith, p. 250)

Ka shume ligje te tille, por une tregova vetem disa per te kuptuar thelbin e Talmudit. Dmth, ai i meson hebrenjte se ata jane rrace superiore dhe duhet te sundojne mbi te tjeret.
Qe te vrasin jo-hebrenjte (akumet), jo vetem qe eshte e lejueshme, por eshte detyre e shenjte per ta.

Mirepo nuk duhet menduar se ligjet e Talmudit qe mesojne hebrenjte mbeten vetem ne teori. Kjo do te ishte asgje sikur ata te mos i zbatonin ne praktike. Hebrenjte ne te gjithe boten jane te njohur per mizorite dhe krimet e tyre.
Ata zbatojne rituale vrasjesh te paimagjinueshme, vrasin femije dhe te rritur jo-hebrenj dhe pijne gjakun e tyre.

Ata e perziejne gjakun e viktimave me buke dhe e perdorin per disa magji te tyre.
Gjithashtu viktimat i torturojne perpara vrasjes, sidomos femijet. Gjate torturave belbezojne fjale dhe sharje ndaj jo-hebrenjve. Keto rite i ben hebrenjte te ndihen superiore.

Gjate gjithe egzistences se tyre, hebrenjte i kane praktikuar non-stop vrasjet. Ritualet e tyre kane qene te njohura nga te gjithe popujt dhe per to eshte shkruar gjate gjithe brezave. Shume vrasje te tyre jane te dokumentuara nga shkrimtaret dhe historianet e cdo brezi.

Keto poshte jane disa vrasje masive qe tregojne karakterin dhe zakonet e hebrenjve.

1. Ne vitin 115-117, ne ishullin Cyrene, hebrenjte nen udheheqesin e tyre Bar Kochba vrane 220.000 jo-hebrenj. Ata i copetuan, pine gjakun e tyre dhe hengren mishin e tyre te gjalle.(Cassisus Dio: Roemische Jeschische XVIII, 32)

2. Ne vitin 1917 ne Rusi, hebrenjte nen drejtimin e udheheqeseve te tyre hebrenj Trotsky, Zinoviev dhe te tjere hebrenj, torturuan dhe vrane nje total prej 35 milion njerezish.

3. Ne Hungari, udheheqesi hebre Bela Kuhn, organizoi nje masaker te tmerrshme ku vrane dhjetera mijera jo-hebrenj.

Ndersa keto ne kete liinkun me poshte jane 131 vrasje qe jane te dokumentuara qe nga viti 418 deri ne vitin 1930. Shumica e tyre jane femije.

http://gblt.webs.com/Jewish_Ritual_Murder.htm

Hebrejte jane perzene nga te gjitha vendet e Europes sepse ata kryenin rituale vrasje femijesh dhe u pinin gjakun. Ky eshte nje ritual i lashte hebre. Disa rituale te tyre i kam postuar me lart tek 131 krimet

Plus kesaj, hebrejte ishin sabotatore dhe shkaktonin probleme kudo qe jetonin.
Shikoni nga sa vende i kane perzene gjate 2000 vjeteve:

--- Viti Vendi

1. 250: Carthage
2. 415: Alexandria
3. 554: Diocese of Clement (France)
4. 561: Diocese of Uzzes (France)
5. 612: Visigoth Spain
6. 642: Visigoth Empire
7. 855: Italy
8. 876: Sens
9. 1012: Mayence
10. 1181: France
11. 1290: England
12. 1306: France
13. 1348: Switzerland
14. 1349: Hielbronn (Germany)
15. 1349: Hungary
16. 1388: Strasbourg
17. 1394: Germany
18. 1394: France
19. 1422: Austria
20. 1424: Fribourg & Zurich
21. 1426: Cologne
22. 1432: Savory
23. 1438: Mainz
24. 1439: Augsburg
25. 1446: Bavaria
26. 1453: Franconis
27. 1453: Breslau
28. 1454: Wurzburg
29. 1485: Vincenza (Italy)
30. 1492: Spain
31. 1495: Lithuania
32. 1497: Portugal
33. 1499: Germany
34. 1514: Strasbourg
35. 1519: Regensburg
36. 1540: Naples
37. 1542: Bohemia
38. 1550: Genoa
39. 1551: Bavaria
40. 1555: Pesaro
41. 1559: Austria
42. 1561: Prague
43. 1567: Wurzburg
44. 1569: Papal States
45. 1571: Brandenburg
46. 1582: Netherlands
47. 1593: Brandenburg, Austria
48. 1597: Cremona, Pavia & Lodi
49. 1614: Frankfort
50. 1615: Worms
51. 1619: Kiev
52. 1649: Ukraine
53. 1654: LittleRussia
54. 1656: Lithuania
55. 1669: Oran (North Africa)
56. 1670: Vienna
57. 1712: Sandomir
58. 1727: Russia
59. 1738: Wurtemburg
60. 1740: LittleRussia
61. 1744: Bohemia
62. 1744: Livonia
63. 1745: Moravia
64. 1753: Kovad (Lithuania)
65. 1761: Bordeaux
66. 1772: Jews deported to the Pale of Settlement (Russia)
67. 1775: Warsaw
68. 1789: Alace
69. 1804: Villages in Russia
70. 1808: Villages & Countrysides (Russia)
71. 1815: Lubeck & Bremen
72. 1815: Franconia, Swabia & Bavaria
73. 1820: Bremes
74. 1843: Russian Border Austria & Prussia
75. 1862: USA (Area in the U.S. under Grant's Jurisdiction)
76. 1866: Galatz, Romania
77. 1919: Bavaria (foreign born Jews)
78. 1938-45: Nazi Controlled Areas
79. 1948: Arab Countries

Sic e kam thene me lart, ata jane shume te lidhur me njeri-tjetrin.
Asnje komunitet ne bote nuk eshte aq i lidhur sa ata. Ne cdo shtet ku gjenden, mbajne lidhje me njeri-tjerin. Lobi boteror hebraik koordinon veprimet ne cdo shtet.
Ata ndihmojne njeri-tjetrin financiarisht dhe politikisht duke zene poste te larta dhe pika kyce ku mund te sabotojne.


Arma e tyre e forte eshte dinakeria dhe maskimi.
Ata nderrojne emrat, kudo ku jetojne kane emra vendas. Po keshtu nderrojne edhe besimin neper kisha duke u pagezuar ne protestante, katolike, ortodokse disa pranojn dhje islamin, mirepo kete e bejne vetem per t'u maskuar dhe arritur qellimet e tyre.
Edhe pamja nuk i dallon. Neper poste vendosin njerez qe nuk dallojne me pamjen e tyre, ose qe kane gjak te perzier hebre.

Ashtu qe gjitha mashtrimet e medha ne bote i kryenin te maskuar ne fet tjera si pershembull sekti i Shi’ajve qe themeluar nga një Çifut prej Jemenit i quajtur Abdullah ibn Sebe,Çifutët dhe Mexhusët (Persianët), duke shfrytëzuar pakënaqësinë e njerëzve, filluan të komplotojnë kundër Halifes Uthman (radiallahu anhu), dhe duke i publikuar ankesat dhe ofendimet e tyre fituan aq shumë simpati sa që ishte shumë vështirë që të dallohej miku prej armikut.
kryengritësit hynë në shtëpinë e Halifes Uthman dhe e mbytën atë. Kur shpata e vrasësit të parë e goditi Halifen Uthman (radiallahu anhu), ai ishte duke lexuar vargun: "Vërtet, Zoti të mjafton ty; Ai është Dëgjuesi, i Gjithëdijshmi” (2:137)

CIFUTET DHE KOMUNIZMI

Nje nga sabotimet me te medha te hebrenjve ndaj botes eshte dhe komunizmi.

Komunizmi u shpik nga hebreu Karl Marx dhe keshilltaret e tij me te ngushte te cilet ishin hebrenj. Synimi ishte te shkaterronin ekonomine dhe sistemin kapitalist te vendeve europiane dhe te vendosnin nje rend te ri boteror.

Kjo eshte nje leter nga Baruch Levy per Karl Marksin. Qe te dy keta jane hebrej:

"Te gjithe cifutet si nje trup i vetem do te behen Messia e tyre. Ata do te arrijne te dominojne boten duke shkaterruar rracat e tjera, duke hapur kufijte, duke asgjesuar mbreterite, dhe duke formuar nje republike boterore qe do te komandohet nga cifutet.
Ne kete Rend te Ri Boteror, femijet e Izraelit do te komandojne pa patur opozite. Me krijimin e republikes boterore, qeverite e popujve ne te gjithe boten do te bien pa veshtiresi ne duart e cifuteve. Pastaj do te jete e lehte per cifutet ti skllaverojne njerezit, t'ju heqin lirine dhe pronen private.
Keshtu, do te permbushet premtimi i Talmudit , ne te cilin eshte thene se koha Messianike po vjen, cifutet do te kene te gjithe boten ne duart e tyre".


Ata donin te instalonin komunizmin, t'i kolektivizonin dhe t'i shkaterronin ekonomikisht.
Ne vitin 1917 hebrenjte e futen Rusine ne lufte civile dhe instaluan komunizmin. Drejtuesit e revolucionit, Lenini, Stalini, Zinovievi, Trotsky ishin hebrenj.
Ata ishin drejtuesit e Komitetit Qendror te Partise Komuniste.

Ky revolucion eshte nga masakrat me te medha te historise ku u vrane 35 milion njerez, dhe u quajt Terrori i Kuq (The Red Terror).
Gjate diteve te revolucionit sheshet e shume qyteteve te Rusise u kthyen ne vende ekzekutimesh masive.

Ja si pershkruhet nje vend ekzekutimi nga "American Rohrbach Commission":


"Ishte nje pamje e tmerrshme. E gjithe dyshemeja e vendit ku Cheka hebreje ekzekutonte njerezit ne Kiev, ishte e mbushur me gjak. Ne toke ishte formuar nje shtrese me trashesi 25cm qe perbehej nga copa kafkash, truri dhe gjaku te ngrire. Muret ishin te lyera me gjak . Nje kanal ujembledhes 25cm i gjere, 25 cm i thelle dhe 10 metra i gjate, ishte i mbushur plot e perplot me gjak.
Kudo kishte kufoma pa gjymtyre. Disa ishin pa sy. Disave u mungonte gjuha. Ne nje cep ne zbuluam nje grumbull te madh me kembe dhe duar te prera njerezish". (Defender Magazine, October 1933)

Sipas te dhenave te shtypit sovjetik te kohes, ne vitin 1918-1919 , 586 funksionaret me te larte te shtetit bolshevik ishin:

487 -hebrenj
35 -letoneze
17 -ruse
15 -gjermane
11 -armenas
10 -gjeorgjiane
2 -ukrahinas
2 -polake
2 -finlandeze
1 -hungarez
1 -karaim


Genocidi hebre ndaj Irlandes

Kriza e grurit ne Ukrahine ishte e ngjashme me ate te Irlandes ne shek.19, qe njihet si uria e patates
Nga uria vdiqen 1 milion irlandeze. E verteta eshte se Anglia kishte ushqim te bollshem, por irlandezet nuk u ndihmuan qellimisht.

Edhe kjo ishte veper e hebrejve.
Ne vitin 1868 Britania kishte nje kryeminister hebre, Benjamin Disraeli.
Zgjedhja e ketij kryeministri ishte rezultat i nje lobi te fuqishem hebre i cili ishte formuar ne Britani, ne politike, banka dhe ne industri.
Taktika e hebrenjve per te bashkuar forcat dhe punuar ne grup, kishte sjelle force te mjaftueshme per te zgjedhur kryeministrin e tyre ne Britani, ne nje shtet qe i kishte perzene njehere hebrenjte nga kufijte e tij ne vitin 1290.

Ishte pikerisht ky lob hebre i cili organizoi krizen dhe urine qe solli vdekjen e 1 milion irlandezeve

Ne cdo vend ku cifutet kane hyre ne numer te madh, keto vende kane patur probleme. Ata jane shtuar dhe jane forcuar brenda ketyre shteteve, nuk jane asimiluar.
Ata kane formuar nje shtet brenda shtetit, dhe kur jane kundershtuar ata i kane luftuar keto shtete me vdekje financiare, sic bene me Portugaline dhe Spanjen.


Cifutet ne SHBA


Sot SHBA qeveriset nga hebrenjte.
Ata zoterojne te gjitha pikat kyce dhe kontrollojne te gjithe shtetin.

PLANI CIFUT PER ASGJESIMIN E TE BARDHEVE (viti 1912)

Kjo eshte nje pjese e shkeputur nga libri i vitit 1912 "Nje program rracial per shekullin e 20" i shkrimtarit
hebre Israel Cohen

"Ne duhet te kuptojme se arma me e forte e partise sone eshte krijimi i tensioneve rraciale. Duke futur ne ndergjegjen e rracave te erreta se prej shekujsh ata kane qene te shtypur nga te bardhet, ne mund ti afrojme dhe ti brumosim ata .
Ne Amerike, ne duhet te perpiqemi per fitore te lehte, graduale. Duke ndersyer minoritetin afrikan kunder te bardheve, njekohesisht ne do te perpiqemi te fusim ndjenjen e fajit tek te bardhet dhe ti bejme te ndihen fajtore per te kaluaren. Ne do ti ndihmojme te zinjte qe te dominojne ne cdo fushe e jetes, ne profesione, ne boten e sportit dhe te artit. Me kete prestigj, te zinjte do te jene ne gjendje te martohen me te bardhet dhe te fillojne nje proces qe do ta coje Ameriken drejt ceshtjes sone"
 

Te gjithe presidentet amerikane kane patur gjak hebre ose kane qene vegla te hebrenjve (perfshire ketu edhe 2 te fundit Klinton, Bush). Edhe Obama eshte kukull e tyre.
Po keshtu zoterojne median, Hollywood-in, shkollat, e gjithcka tjeter me rendesi. Propaganda eshte shume e rendesishme per qellimet e tyre.

Hebrejte zoterojne sot 96% te medias boterore dhe cdo gje ka shkuar sipas planeve te tyre. Besoj tani e kuptoni pse muzika hip-hop gjemon gjithe diten ne TV dhe ka pushtuar boten? Tani i kuptoni filmat e Hollywoodit, emisionet, reklamat, lajmet, dokumentaret, dhe cdo program qe ndihmon ne realizimin e qellimit te tyre.

Shikoni ketu se si ata zoterojne 96% te medias boterore:
 Thjesht historia e industris te Hollywoodit esht histori e cifuteve.
Studiot e fameshme te kinemas si MGM, Warner Bros, Paramount ose Twentieth Century Fox jan kriju nga imigrant cifut t’ardhun nga Europa e Lidjes.
Vllerzerit Warner, Samuel Goldwyn, Louis B. Mayer dhe Adolphe Zukor jan origjina e kater pionierve ma te medhej amerikan.
Cifutet dhe Illuminati (Rendi i Ri Boteror)
 
Freemasonet, egzistojne, po rolin kryesor e kane cifutet.
Une reklamimin qe u behet freemasoneve sot, e shikoj me teper si veper te cifuteve, ne menyre qe problemi te pergjithesohet dhe te mos perqendrohet e gjithe urrejtja vetem tek cifutet.

"Protokollet e Zionit" eshte dokumenti me i sakt i botuar per cifutet ndonjehere  . Ai ne fakt nuk u botua me deshire, por nje kopje ra ne duar te gabuara dhe u botua ne nje gazete.
Ne parathenie shpjegohet se kush e perktheu dhe e dergoi per botim.

Protokollet u botuan ne vitin 1905, po sigurisht qe jane shkruar shume me heret, ndoshta ne shek. 18.
Po te lexosh e vemendje protokollet, shikon se te gjitha ato jane zbatuar me perpikmeri ne sistemin e sotem.
 
mundeni te lexoni me shum per Protokollin e zionit ketu :http://mendohu.ucoz.com/index/dexhalli_dhe_masoneria/0-56

Cifutet vepronin ne menyre konspirative, por duke jetuar mes nesh, kane lene edhe prova.
Ne ato kohe nuk ka patur internet dhe telefona. Lidhjet i mbanin me letra qe shperndaheshin me korriere, planet beheshin me libra, organizoheshin neper mbledhje. Dhe disa dokumenta te tyre kane rene ne duar te gabuara.


99% te informaciont konspirativ qe gjejm ne internet eshte thjesht dizinformim,
ke 10000 veta qe flasin per "te keqet" me 1000 teori te ndryshme dhe kontradiktore, me te vetmen arsye per te krijuar konfuzion total.

Duhet te dim ku te lexojm dhe cfare te lexojm. Ka edhe site cifutesh qe tregojne histori fantastike dhe te pabesueshme, ne menyre qe t'i ngaterrojne njerezit dhe te mendojne se jane thashetheme.

Historia e ILLUMINATIT

1773 - Mayer Amschel Rothchild (hebre) mbledh 12 shoke te tij te pasur hebrej dhe vendosin se nese bashkojne forcat ata mund te qeverisin boten. Ky takim u mbajt ne Frankfurt, Gjermani.
Rothchild gjithashtu informoi shoket se kishte gjetur kandidatin perfekt qe te drejtonte kete plan, nje njeri me intelektin e duhur qe quhej Adam Weishaupt (hebre)

1 Maj 1776 - Adam Weishaupt (me pseudonimin Spartacus) formon nje shoqeri sekrete qe quhet Illuminati.
Weishaupt ishte profesor ne Universitetin e Ingolstadit, ne Bavari (Jugu i Gjermanise). Illuminati kerkon te vendose nje Rend te Ri Boteror dhe te sundoje boten.
Qellimet e tij jane:


1)Shkaterrimi i qeverive
2)Shkaterrimi i prones private
3)Shkaterrimi i rracave, kultures, traditave
4)Shkaterrimi i patriotizmit
5)Shkaterrimi i familjes
6)Shkaterrimi i besimit
7)Krijimi i nje qeverie boterore

SI U ZBULUA ILLUMINATI?

1785 - Nje korrier i Illuminatit i quajtur Lanze qe po udhetonte me kale, afer qytetit te Ratisbonit u godit nga rrufeja dhe vdiq. Autoritetet bavareze qe kontrolluan cantat e tij zbuluan Illuminatin. Ata gjeten ne cante plane te detajuara per revolucionin e ardhshem francez.
Qeveria bavareze njoftoi qeverine franceze per planet e shkaterrimit te Frances, por francezet nuk i kushtuan vemendje ketij paralajmerimi.
Qeveria bavareze arrestoi te gjithe anetaret e Illuminatit qe mundi te gjente ne Bavari, por Weishaupt dhe shume te tjere ishin larguar.


Ne do ta ndjekim Illuminatin hap pas hapi gjate viteve, do te shikojme se si eshte zbatuar ai qe nga viti

1776 deri ne ditet e sotme, por po bej nje kapercim ne vite per te treguar dicka qe ka lidhje me 13 hebrejte qe nisen projektin Illuminati.
Ne vitin 1933 SHBA ra plotesisht ne duart e hebrejve, dhe ata stampuan simbolet e Illuminatit ne kartmonedhen 1 dollareshe

1797 – John Robison, Profesor i Historise ne Universitetin e Edinburgut ne Skoci, boton nje liber te titulluar "Proofs of a Conspiracy", ne te cilin ai thote se Adam Weishaupt u perpoq ta rekrutonte ate. Ai tregon qellimet djallezore qe Illuminati ka per Boten.


1848 - Karl Marksi (cifut, agjent i Rothschild-it) nxjerr "Manifestin Komunist". Emri i tij i vertete ishte Moses Mordecai Marx Levy. Marksi ishte anetar i nje organizate te Illuminatit qe quhej "Liga per Drejtesi".
Ai nuk kerkonte vetem ndryshime politike dhe ekonomike, por edhe ndryshime morale dhe shpirterore. Marksi donte qe familja te shkaterrohej dhe te gjithe femijet te edukoheshin dhe kontrolloheshin nga nje autoritet qendror.

Korrik, 1782 – Iluminati mban një takim me masonët (kukulla çifutësh), në Kongresin e Vilhelmbadit.

22 Janar, 1870 - Në një letër që Albert Pike(udhëheqësi i masonëve skocezë), i dërgon udhëheqësit revolucionar italian Xhuzepe Mazini , ai e njofton se duhet krijuar një elitë e kësaj shoqërie sekrete: "..Ne duhet të krijojmë një super-elitë, e cila do të mbetet e panjohur..". (Vetë masonët nuk e dinë se cila është elita e tyre. 95% e masonëve në botë, nuk kanë një ide të qartë se cili është saktësisht qëllimi përfundimtar. Ata kanë idenë se janë duke bërë gjëra të mira).

1884 – Themelohet në Britani "Shoqëria Fabiane" e cila promovon Socializmin.

23 Dhjetor, 1913 – Krijohet në SHBA Banka e Rezervës Federale. Ajo u planifikua në një takim të fshehtë në vitin 1910, në ishullin Jekyl, nga një grup bankierësh dhe politikanësh. Kjo bankë bën që të gjitha paratë e Amerikës të administrohen nga një grup i vogël bankierësh.

1920 – Uinston Çërçill i Britanisë, pranon lidhjen mes Iluminatit dhe Revolucionit Bolshevik në Rusi. Ai deklaron: "..Që nga ditët e Adam Ueishauptit, tek ato të Karl Marksit, të Trotskit, Bela Kunit, Roza Luksemburgut, dhe Ema Goldmanit, ky konspiracion botëror për shkatërrimin e civilizimit, ka ardhur duke u rritur. Ai organizoi tragjedinë e Revolucionit Francez. Ai ka qenë organizatori i i të gjitha trazirave në shekullin e 19. Tani, ai ka kapur për flokësh Rusinë, dhe është bërë sundues i asaj perandorie të madhe.."


1920-1931 – Kongresmeni amerikan MekFaden deklaron: "..Kur Banka e Rezervës Federale u krijua, populli i SHBA-së nuk e kuptoi se një sistem bankar botëror u instalua mbi të. Ky supershtet u gllabërua nga Bankierët dhe Industrialistët Ndërkombëtarë, të cilët po bashkëpunojnë për skllavërimin e botës.."

1921 – Eduard Hauz themelon Këshillin e Marrëdhënieve të Jashtme (CFR). Që nga ajo kohë, 80% e të gjitha posteve të larta në çdo administratë në SHBA, merren nga anëtarë të kësaj organizate.

15 Dhjetor, 1922 – (CFR)-ja tregon synimet në revistën e saj "Foreign Affairs". Filip Kerr deklaron: "..Është e qartë se nuk do të ketë paqe për njerëzimin për aq kohë sa bota të jetë e ndarë në 50-60 shtete të pavarura. Zgjidhja e vetme është krijimi i një qeverie botërore.."

shkruar nga Sheki extrem
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free