Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Bleta e dehur ndeshkohet

Nga cudirat e bletes eshte edhe ajo qe shkencetaret e quajne ''fenomeni i dehjes se bletes''.Disa blete gjate thithjes se nektarit te luleve hasin edhe ne disa lende dehese si etanoli,qe gjendet nedisa fruta te pjekur.Bleta thith nga ky element dhe dehet,madje ndodh te jete nen ndikimin e kesaj lende plot 48 ore.Ajo behet armiqesore,e vrazhde dhe agresive.Mund ta prishe dhe mjaltin duke hedhur kete lende ne te.Mirepo kjo nuk ndodh,sepse ne cdo zgjua te bletes ka blete te tjera,te cilat ndjejne eren e bletes se dehur dhe e largojne ate nga zgjoi.Te meditojme pak bashkerisht mbi urtesine e bleteve ne kete rast.Ato jo vetem qe nuk pranojne ne shoqerine e tyre nje bletete tille,por edhe e perzene dhe e ndeshkojne,sikur te jene me te mencura se shume njerez?!Po kush ia mesoi bletes nje sjellje te tille?I Lartmadheruar qofte Zoti qe beri qe edhe bletet ta refuzojne alkoolon!Le te mendoje njeriu mbi kete fakt !!!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free