Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Ishin dy Peshkatar

Ishin dy peshkatarë, njëri prej tyre ishte i sukseshëm, ndërsa tjetri jo. Ai që nuk ishte i sukseshëm vendoste dredhëza në grep dhe ua hidhte peshqve, ndërsa tjetri vendoste mana. Ai që nuk ishte i sukseshëm e pyeti tjetrin:"Si po gjuan peshq?"
Ky iu përgjigj: "Me mana"
"Perse?", pyeti ai.
"Për shkak se peshqit i duan manat", u përgjigj ai.
"po ti si i gjuan?", e pyeti ai.
"Me dredhëza", u përgjigj.
"Perse me dredhëza?" pyeti ky.
"Sepse unë i dua dredhëzat", i tha ai.
Ky iu përgjigj: "Pra sot nuk do te hash peshk, sepse duhet të gjuash peshk me ndihmën e asaj qe duan peshqit e jo asaj që do ti."

E njejta gjë është edhe me ty. Duhet tua japësh njrëzve atë që duan ata e jo atë që do ti.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free