Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Bima qe nuk mbiu !

Nje perendar,nga fundi i jetes,i mblodhi te rinjte e perandorise dhe i tha : "Ka ardhur koha te zgjedh perandorin e ri.Do t'u jap nga nje fare,qe do ta mbillni dhe do t'i beni sherbim. Pas nje viti,kush sjell bimen me te mire,do te jete perandori i ardhshem!" Nje djale qe quhej Ling,i beri shume sherbim fares,por ajo nuk mbiu fare.Kaloi viti dhe te rinjte shkuan para perandorit.Lingu nuk donte te shkonte por e ema i tha se ai duhej te tregohej i ndershem per ate qe ndodhi.Ne pallat u mahnit nga bimet e shumellojshme qe kishin sjelle te tjeret. Ata filluan te qeshnin me te se e kishte vazon bosh. Perandori pa Lingun dhe u tha rojeve ta sillnin para tij.Me pas shtoi : "Ja perandori juaj i ardhshem ! Para nje viti u dhashe fara te vluara ,ju thashe ti mbillnit,ti ujisnit dhe ti sillnit tek une,por ju se dinit qe ishin te atilla.Te gjithe pervec Lingut,nga etja per pushtet,i nderruat farat. Lingu qe i vetmi qe pati kurajen dhe qe aq i ndershem sa te sillte pocen me faren qe une i kisha dhene .Prandaj atij i takon te behet perandor...!"
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free