Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Nëse posedon një penë

Nese posedon nje pene,do te mund te ecesh edhe pse nuk ke kembe.Dote mund te fluturosh,edhe pse nuk ke krahe.Do te mund te udhetosh,edhe pse te eshte ndaluar udhetimi.Do te ndihesh i lire,edhe pse je privuar prej lirise.Do te mund te zhvillohesh,edhe nese jeton ne nje kohe qe te ndalohet zhvillimi.Prandaj, ji njeri i penes,qe te kesh...pene.Pena eshte e cuditshme,pi erresire dhe nxjerr drite...
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free