Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Trendafili i fshehur

Një burrë po i shërbente me shumë përkushtim rrënjës së trëndafilit që kishte mbjellë
ca ditë më parë.E ujiste çdo ditë duke pritur çastin, kur gonxhja do të shperthente.
Mirëpo një ditë u mërzit nga gjembat e shumtë e tha me vete:
"Si mund të dalë një lule kaq e bukur nga një bimë e mbushur
plot me gjemba ?!" Dhe e la pas dore kujdesin ndaj saj, pikërisht pak para se ajo të çelte.
Kësisoj, rrënja e trëndafilit u tha. Fatkeqësisht,kështu ndodh dhe me shumë njerëz.
Brenda çdo shpirti ekziston një trëndafil, pavarësisht fajeve dhe gabimeve.
Por shumë nga ne shohin vetëm gjembat,të metat dhe nuk e vlerësojne
natyrën e pastër që Zoti ka mbjellë në shpirtrat tanë.
Kjo ndjenjë dëshpërimi dhe vlerësimi i ulët për veten na bën që ta lëmë pa ujitur këtë mirësi,
e cila pak e nga pak vdes brenda nesh.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free