Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Veshet jane aktiv gjate gjumit

Ne u vumë mbulojë mbi veshët e tyre (i vumë në gjumë) në shpellë për disa vite me rradhë. (Kur'an, 18:11) Origjinali në Arabisht I frazës “Ne u vumë mbulojë mbi veshët e tyre” në Kur’an është folja daraba. Kjo mbart kuptimin metaforik të “Ne I vumë ata në gjumë”. I përdorur në lidhje me veshët, daraba do të thotë “parandalimi I veshëve nga dëgjimi”. Fakti që këtu përmendet vetëm shqisa e dëgjimit është shumë e rëndësishme. Sipas zbulimeve të fundit shkencore, veshi është I vetmi organ shqisor që është aktiv kur njeriu është duke fjetur. Kjo është arsyeja pse ne kemi nevojë për një orë me alarm që të zgjohemi. 163 Urtësia e frazës “Ne u vumë mbulojë mbi veshët e tyre” është, sipas të gjitha gjasave, se Allahu u mbylli dëgjimin e të rinjve në fjalë, dhe për këtë arsye ata mbetën në gjum për shumë vite.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free