Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Brejtja e ndergjegjes nga faji

Ajo pak brejtje e ndergjegjes nga faji qe ke ne zemer,eshte dhurate nga Allahu,qe mund te te shpetoje.Quaje veten tende te bekuar,qe Allahu te do kaq shume,saqe ti ne zemren tende e ke kete ndjenje,te cilen mund ta perdoresh per t'iu afruar atij.Kujtoni ata,zemrat e te cileve jane ngurtesuar dhe nxire nga mekatet,te cilet arrijne te flene te qete naten,pasi mendojne se nuk kane kujt t'i japin llogari per veprimet e tyre.Po si do te zgjohen ne castin qe do te bien ne gjume pergjithmone ?Mos harroni se i pari qe gaboi pas pasur ndjenje faji,pa u penduar,ishte Iblisi.Prandaj justifikimin e mekateve,mospranimin e tyre,te mos ndjerit keq per kryerjen e tyre konsiderojeni si trashegimi nga vete Iblisi.A jane keto hapat qe ti do te ndjekesh ?
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free