Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

E bukur per te zotet e mendjes

Në qoftë se pasi të vdes do të bëhem dhè...Në qoftë se nuk ka ringjallje,shpërblim dhe ndëshkim,cila është vlera e përpjekjeve të jetës sime? Me thoni? Në qoftë se unë do të ndëshkohem deri në pafundësi,cfarë vlere ka të jetoj në zemrat e të tjerëve e të duartrokitem.Vdekja nuk është një fund. Unë i besoj Allahut,pejgamberit të tij dhe Ahiretit (botës së përtejme)...
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free