Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Presja

Para shumë kohësh presja , ishte shumë e mërzitur ,
nga njerëzit të cilët e kishin lënë pas dore duke mos e marrë në konsideratë fare .
Deri edhe fëmijët e fillores nuk e përdornin më .
Ehh mbi të gjitha çfarë është një presje ?
Te edicioni i lajmeve askush se përdor më .
E përzënë me shkelma ...
Një ditë presja rebelohet .
Presidenti i njërës prej superfuqive i shkruan gjeneralit të tij pas një bashkëbisedimi që pati me me presidentin e superfuqisë tjetër :
Paqe , e pamundur të lëshohen raketat !
Në këtë moment presja e vockël duke u tërhequr vuri në punë planin e saj dhe u spostua
.Me një kërcim ajo u spostua vetëm një fjalë .
Letra që lexoi gjenerali shkruante :
Paqe e pamundur , të lëshohen raketat !
Filloi lufta botërore .
 
Bëni kujdes me gjërat e vogla .Janë farat e gjërave të mëdha !!!


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free