Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Vogelushi dhe Bota

Njëri një të dielë e merr gazetën dhe vendos atë ditë ta kalojë në shtëpi.

I biri nguli këmbë që të dalin në piknik. Babai për ta hequr qafesh të birin,

e grisë copë-copë një hartë nga fundi i gazetës dhe i thotë të birit:

-Kur ta rregullosh hartën, dalim.Babai kishte menduar se ai këtë nuk do të mund ta bënte tërë ditën.Pas dhjetë minutash i biri:

-Babi, dalim e ndreqa.-Si është e mundur?- pyeti babai.

-Fare e lehtë, tha djali, pas hartës kishte qenë një fotoe një njeriu, e regullova njeriun,e ashtu u rregullua edhe bota sipas njeriut...

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free