Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Idhujtaria eshte e ndaluar ne Bibel,por...

Do të mbeten të gjithë të turpëruar dhe të hutuar, po, do të ikin të gjithë bashkë, të mbuluar me turp, sajuesit e idhujve. isaiah 45;16Eksodi 20 ; 1

Atëherë Perëndia shqiptoi tërë këto fjalë, duke thënë:

2 "Unë jam Zoti, Perëndia yt, që të nxori nga vendi i Egjiptit, nga shtëpia e skllavërisë.


3 Nuk do të kesh perëndi të tjerë para meje.


4 Nuk do të bësh skulpturë ose shëmbëlltyrë të asnjë gjëje që ndodhet aty në qiejt ose këtu poshtë në tokë ose në ujërat nën tokë.

 This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free