Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

meka

Dikujt nga ju do t`i lindte pyetja : Pse Meka eshte ne qender ?

Perse Zoti i Lartersuar ka perdorur fjalet hawleha ( rreth saj ) per pjesen tjeter te botes ?
Sikur lidhet me ndonje qender, kurse sfondet qiellore rrotulohen rreth saj ?

Krijuesi i madherishem i ka percaktuar disa sende qe te jene njera mbi tjeteren. Keshtu i ka dhene vlere nje kohe mbi tjetren, sikur agimi eshte me i vlefshem se pjesa tjeter e dites,gjithashtu ju ka dhene vlere diteve te caktuare kundrejt diteve tjera,muajit te caktuar kundrejt 11 muajve tjere, e keshtu me rradhe zoti i ka shquar disa vende ne krahasim me te tjerat prandaj ne kete menyre Meken e ka dalluar pjeseve te tjera te Botes.

Ne Toke ka 7 kontinente, nga te cilat pese jane te banuara, kurse dy jo. Po ashtu dihet se numri 7 ka rendesi kolosale ne relacionet kozmike,sepse ketu jane shtate kontinente, shtate ngjyra,shtate qiej (kur dihet se ngjarja e fundit shkencore e sfondit qiellore eshte numri 7 )

Zoti i madherishem e ka shquar Meken , duke rrespektuar ne ate menyre qe e ka bere qender te jetes shpirterore, dhe si vend i shpalljes se fundit per te gjithe njerezit.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free