Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Pesha e Reve

Pesha e reve mund të arrij proporcione mahnitëse. Për shembull, një re shiu, e njohur zakonisht si re e bubullimës, mund të përmbajë deri në 300,000 ton ujë. Fakti që një masë prej 300,000 ton ujë mund të qëndrojë lartë në ajër është me të vërtëtë mahnitëse. Është tërhequr vëmendja për peshën e reve në disa ajete të Kur’anit: “Ai është që i lëshon erërat si myzhde pranë mëshirës (shiut) së Tij. E kur ato (erërat) bartin re të mëdha mbi, ne i sjellim mbi një tokë të vdekur dhe lëshojmë në të ujin (shiun), dhe me të (me ujin) nxjerrim të gjithë frutat.” (Kur'an, 7:57) “Ai është që ju shfaq vetëtimën trishtuese (nga ndonjë fatkeqësi), por edhe shpresëdhënëse (për shi), dhe formulon re të dendura.” (Kur'an, 13:12) Në kohën kur u shpall Kur'ani, natyrisht, ishte e pamundur të ketë ndonjë informacion në lidhje me peshën e reve. Ky informacion, i shpallur në Kur’an por i zbuluar vetëm në kohët e fundit, është edhe një tjetër dëshmi se Kur’ani është Fjala e Allahut.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free