Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Pse ne 1 rekat bejme 2 sexhde

Eshte pyetur Ali Ibn Ebi Talib r.a se perse ne nje rekat bejme dy sexhde ? Dhe pse ne toke ? Prijesi i muslimneve lexoi kete ajet:Nga ajo (Toka) ju kemi krijuar, dhe ne te do tju kthejme, edhe prape nga ajo do t'ju nxjerrim juve heren tjeter.(Taha;55)
Posa te besh sexhden e pare dhe ta ngresh koken nga ajo, do te thote:Nga ajo (Toka) ju kemi krijuar", dhe i gjithe trupi yne ne esence eshte nga dheu, por e gjithe jeta jone eshte nga dheu.E kur e bene sexhden e dyte ti e kujton se do te vdesesh dhe do te kthehesh prape ne dhe, e pastaj e ngre koken perseri dhe kujtohesh se do te ringjallesh perseri.Per keto arsye ne bejme dy sexhde ne nje rekat, ashtu qe ta kujtojme jeten dhe vdekjen.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free