Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

500 vjet adhurim

Dikur jetonte nje njeri qe bente shume ibadete(adhurim).Ky jetonte ne nje ishull dhe i kishte bere ibadet Allahut per 500 vjet me radhe.Allahu krijoi per te nje burim uji dhe nje peme shege qe bente nje frut cdo dite.Cdo dite merrte abdest nga uji i burimit dhe shuante etje po me kete uje,ndersa kur e merrte uria ngopej duke ngrene frutin e sheges.Te gjithe pjesen tjeter te kohes e kalonte duke bere ibadet.Ky njeri deshironte nga Allahu qe te jepte shpirt ne sexhde dhe te qendronte keshtu deri ne diten e Ahiretit.Ne ahiret Allahu i thote engjejve:''Merreni robin tim dhe futeni ne Xhennet me meshiren time''.Ky kundershtoi dhe tha:Une desha te futesha ne Xhennet ne kembim te ibadeteve qe kam bere.Allahu i tha engjejve qe te benin llogarite e ibadeteve te tij.Kur u be llogaria,pa se sevapet e ibadeteve qe kishte bere per 500 vjet,nuk mjaftonin as per te bere falenderimin e syve qe i kishte falur Allahu.Kur e mesoi kete,kerkoi falje dhe meshiren e Allahut.


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free