Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Vetpermbajtja

Na ishte njëherë një djalë, i cili ishte nervoz dhe e humbte vazhdimisht durimin. Një ditë, i ati i dha një qese me gozhda dhe i tha: “Biri im, dua që çdo herë që të kap vala e zemërimit dhe e humb durimin, të ngulësh një gozhdë në gardhin e kopshtit tonë.” Kështu djaloshi filloi të zbatojë këshillën e të atit. Ditën e parë nguli 37 gozhda, por ngulja e tyre nuk ishte e lehtë. Kështu filloi ta përmbajë veten kur zemërohej dhe pas disa ditësh filloi të ngulë më pak gozhda. Pas disa javësh ai arriti ta ndalonte veten nga zemërimi dhe nga ngulja e gozhdëve. Shkoi tek ai ati dhe i tregoi rezultatet. I ati u gëzua për këtë ndryshim dhe i tha: “Biri im, tani duhet që çdo ditë që nuk zemërohesh, të nxjerrësh nga një gozhdë.” Dhe kështu djaloshi filloi të nxjerrë gozhdë çdo ditë që nuk zemërohej. Shkoi sërish tek i ati dhe e lajmëroi për rezultatet që kishte arritur. I ati e çoi deri te gardhi dhe i tha: “Biri im, të lumtë, por a i sheh këto vrima në gardh? Ky gardh nuk është si ka qenë. Kështu është kur ti flet i zemëruar dhe lë gjurmë te të tjerët, si këto vrima në gardh. Ti mund ta godasësh dikë me thikë dhe t’i kërkosh falje, por plaga do të mbetet.”


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free