Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Kryelartë, për çka ?!

Në një udhëtim prej Johanesburgut të Afrikës së Jugut në drejtim të Londrës në Angli, në vendet e klasit ekonomik, një gruaje të bardhe rreth të pesëdhjetave i kishte rënë fati që të ulej pranë një të ziu.

Shihej qarët se ajo ishte e shqetësuar nga kjo situatë andaj edhe e ftoi stjuardesën ( zonjën e ajrit) dhe i tha'' Është e qartë se ju nuk mund të pajtoheni me situatën në të cilën ndodhem, më keni ulur pranë një njeriut të zi dhe unë nuk pajtohem të qëndroje pran një njeriu të neveritshëm, për këtë ju duhet të më siguroni një vend tjetër alternativë ''.

Stjuardesa, që ishte me origjinë arabe, iu përgjigj'' Zonjë, ju lutëm qetësohuni, të gjitha ulëset po thuajse janë të mbushura në këtë udhëtim por më lejoni të kërkojë një vend të lirë për ty dhe do të bëjmë at që është e mundur ''.

Stjuardesa u largua për disa çaste, mandej u kthye dhe i tha zonjës'' Zonjë, siç ju paralajmërova ashtu edhe doli që të mos ketë asnjë vend të lirë në klasën ekonomike andaj edhe e lajmërova Kapitenin e aeroplanit dhe më informoi se as në klasën e punëtorëve nuk ka vende të lira. Vendi i vetëm i lirë është në klasën e parë në klasën e shkëlqyer ''.

Por, para se zonja të thoshte ndonjë fjalë, stjuardesa vazhdoi'' Por zonjë, nuk është prej rregullave tona që ti lejojmë dikujt që nga një klasë më e ulët të e ndërroji vendin me një klasë të një cilësie më të lartë, por më qe është situata e këtillë prapë ne nuk mund të e detyrojmë dikë të qëndrojë ulur pran një njeriu kaq të neveritshëm andaj Kapiteni mendoi se do të ishte e papërshtatshme dhe skandaloze që ne të e bënim një gjë të tillë ''. Ajo u kthye kah burri i zi dhe i tha '' Më falni zotëri, nëse keni mundësi të e merrni çantën tuaj të dorës dhe të më ndiqni pasi që është një ulëse në klasën e parë duke iu pritur ''.

Në atë moment të gjithë pasagjerët që ishin duke e vëzhguar ngjarjen që nga fillimi u stepën për momentin për të shpërthyer më pas me një duartrokitje të fort dhe shumë të ngrohtë në shenjë nderimi për stjuardesën e cila e edukoi në mënyrë indirekte shumë mirë '' zonjën e bardhë ''.

Të krijuar nga një pikë uji e ndyre...

Me origjinë prej baltës...

Rrobat më të mira prej krimit...

Ushqimi më i shijshëm nga bleta...

Vend qëndrimi ynë, një vrimë nën tokë...

Andaj pse gjithë kjo kryelartësi, pse gjithë kjo kryelartësi...
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free