Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Ngjarje e vertet

Në një nga shtetet europiane, një musliman po merrte abdes në një nga çezmat publike. Befas erdhi një djalë çifut dhe i thotë:

- "Ju muslimanët jeni njerëz të pacivilizuar. Vendosni këmbët tuaja të pista në një vend ku ne lajmë fytyrat dhe duart tona".

Muslimani ja ktheu: “Pa më thuaj, sa herë në ditë e lan fytyrën?”

Djaloshi çifut i habitur nga pyetja, i tha: “Një herë në mëngjes, e nëse ka nevojë, edhe një herë tjetër”

Atëherë muslimani i tha: “Ne i lajmë këmbët tona 5 herë në ditë. Të lutem, a mund të më thuash se cilat janë më të pastra: këmbët e mia apo fytyra jote?”
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free