Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Mikroçip për të gjithë deri në vitin 2013

Të gjithë qytetarët amerikanë duhet të pranojnë implantimin e microchip-ve në trupin e tyre.
Sapo u miratua në Kongresin Amerikanë projektligji i Kujdesit Shëndetësorë, më saktë të H.R. 3200.
Ky projektligj përfshinë dhe instalimin në trupin e çdo qytetari amerikanë të një microchip-i!
Projekti dhe plani i instalimit të microchip-ve si dhe aprovimi i tij në rrugë ligjore, kishin nisur që në dhjetorin të 2004-ës.
Pra, u desh shumë punë, shumë diplomaci në shpëlarjen e trurit që sot, të arrijmë në këtë pik,
që tashmë të përbëjë një ligj të miratuar nga vetë Kongresi Amerikanë.

Teksti i Autoritetit të Administrimit të Ushqimit dhe Farmaceutikës/Dograve (Food and Drug Administration),
që daton më 10/12/2004, quhet Arshivë Specifike e Udhëzimeve të Rendit,
B: Implantim Sistemi të Transmetimit të Frekuencave për Identifikimin e Pacientëve dhe për informimin e Autoriteteve të Shëndetësisë
(Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).
Ky dokument 10 faqësh ekziston dhe sot i publikuar në sajtin zyrtarë të Autoritetit të Ushqimit dhe Farmaceutikës të Amerikës.

Dokumenti në fjalë, nuk ishte aprovuar ligjërisht, por ai shtronte bazën për projektligjin e tanishëm
dhe ofron platformën për implantimin e “sigurt” të microchip-ve tek pacientët,
sipas parimeve bazë të parashikuara nga Autoritetet e Shëndetit Publik në Amerikë!

Mesa duket, ky projektligj parashtron dhe u hap rrugën kërkesave bazë të rendit të Ri Botërorë.
Në faqen 1001 të këtij projektligji gjejmë nëntitullin G –Arshiva Kombëtare e Pajisjeve Mjekësore
(“Subtitle C – National Medical Device Registry), që referon si më poshtë:
“Ministria e Shëndetësisë do të krijojë një Arshivë Kombëtare të Pajisjeve Mjekësore,
me qëllim që të lehtësohen procedurat e analizave dhe të sigurisë të anës së tregtimit të tij,
si dhe të rezultateve të gjitha të dhënave të çdo pajisjeje… e cila ishte përdoro më parë në trupin e një pacienti…”

Me pak fjalë, sipas projektligjit të ri, të gjithë qytetarët amerikanë që do të mbartin një mikroprocesor të tillë,
nën arsyetimin e Kujdesit Shëndetësor, duhet të regjistrohen në Ministri.
Ministria përcaktohet si Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimeve ndaj Qytetarin.


Dita e fillimit të arshivimit i të dhënave të qytetarit (pra, profilizimi në dosje i çdo individi)
përfshihet në faqen 1006 të projektligjit, pra 36 muaj pasi projektligji për shëndetësinë të behet ligj për shtetin amerikanë.


Kështu, nën rregullimin e projektligjit për Kujdesin e Shëndetit, që sapo u miratua nga Kongresi Amerikanë,
procesi i instalimit të mikroprocesorëve për qytetarët amerikanë duhet të filloj në 2013-ën.This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free