Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Ta kam shit pusin e jo ujin

Një tregtar, i shiti pusin një fermeri me para në dorë. Kur fermeri shkoi të mbushë ujë, tregtari i doli para dhe i tha:”Të kam shitur pusin dhe jo ujin. Nëse do ujë, duhet të paguash edhe çmimin e ujit. Hajde shko tani!”
Fermeri e kundërshtoi këtë dhe pas një debati të gjatë, përfunduan në gjykatë tek kadiu. Me ti dëgjuar të dy, kadiu iu drejtua tregtarit me fjalët:”Nëse ia ke shitur pusin dhe jo ujin, atëherë nxirre ujin që andej, pasi nuk ke asnjë të drejtë ta mbash ujin tënd brenda pusit që ke shitur. Përkundrazi, të duhet ti paguash qiranë fermerit.”
Tregtari i zënë ngushtë nga ky gjykim, uli kokën dhe doli nga gjykata, duke e lënë fermerin ta përdorë pusin sipas dëshirës.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free