Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Ti nuk je terrorist, ata po shpifin

Të mos mashtroj media e tyre!

Më ka pëlqyer replika e një Gjermani që ishte konvertuar në Islam, kur u pyet për terrorizmin dhe lidhjen e tij me islamin, ai tha:

Kush e ka filluar luftën e parë botërore, muslimanët?

Kush e ka filluar luftën e dytë botërore, muslimanët?

Kush i ka vrarë 20 milion njerëz të pafajshëm nga banorët vendas të Australisë, muslimanët?

Kush e dërgoi bombën atomike në Hiroshima dhe Nagasaki, muslimanët?

Kush i vrau më tepër se 100 milion Indian të kuq në Amerikën veriore, muslimanët?

Kush i vrau më tepër se 50 milion Indian të kuq në Amerikën jugore, muslimanët?

Kush robëroi rreth 180 milion Afrikanë kur 88% prej tyre vdiqën dhe pastaj u hodhën në oqeanin atlantik, muslimanët?

Jo, kurrsesi nuk kanë qenë muslimanët!

Para gjithë kësaj duhet ta definosh mirë kuptimin e ekstremizmit, pse kur jomuslimanët bëjnë një vepër të gabuar ajo mbetet vetëm një krim, ndërsa kur gabojnë muslimanët ajo quhet ekstremizëm?!

Ke kujdes! Mos pesho për të njëjtën gjë me dy peshore!!!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free