Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Futja e hundëve

Kjo është jeta jote!

Je vetëm, të pyesin kur do të fejohesh.

Je e fejuar, të pyesin kur do të martohesh........

Kur je e martuar, kur do të kesh fëmijë.

Kur ke një, të pyesin kur do të bësh të dytin.

Kur ndahesh të pyesin pse.

Kur mundohesh të rifillosh jetën, pyesin pse kaq herët.

Njerëzive nuk u pëlqen asnjëherë mënyra jote e jetës...

Ji krenare për atë që je dhe mos u shqetëso se çfarë mendojnë të tjerët për ty, sepse jetohet vetëm një herë.

Kjo është jeta jote!.


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free