Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Babai dhe i biri ne pyll

Babai dhe i biri janë duke ecur nëpër pyll .
Në një moment fëmija pengohet dhe bie .
Dhimbja ishte e fortë dhe ai filloi të bërtasë " Ahhhhh "
Ai shtangu i habitur kur dëgjoi një zë t'i kthehej nga mali " Ahhhhh "
Plot kureshtje thirri " Kush jeni ju ?"
Por e vetmja përgjigje që ai mori ishte : " Kush jeni ju ? "
Kjo e zemëroi pa masë dhe bërtiti : " Ju jeni frikacak !"
Dhe zëri përsëri i përgjigjet : " Ju jeni frikacak ! "
I hutuar shikon të atin dhe i thotë : çfarë po ndodh ?
I ati i thotë që të shikojë me kujdes dhe thërret : "Të dua shumë !"
Dhe zëri i përgjigjet : " Të dua shumë !"
Përsëri i ati thërret :" Je i mrekullueshëm !"
Zëri i përgjigjet :" Je i mrekullueshëm !"
Djali u befasua por përsëri nuk ishte në gjendje të kuptonte se çfarë po ndodhte .
Kështu që i ati filloi ti shpjegojë : Njerëzit e quajnë "Jehonë "por në të vërtetë ajo është vetë jeta .
Jeta të jep gjithmonë atë që ti jep , është si një pasqyrë që tregon veprimet e tua .
A kërkon Dashuri ? Jep Dashuri !

Dëshiron Mirësi ? Jep Mirësi !

 Nëse dëshiron që njerëzit të jenë të respektueshëm dhe të qetë me ty ,ji ti i pari i respektueshëm dhe i qetë !

 Mos harro biri im : Ky ligj i natyrës zbatohet në çdo aspekt të jetës sonë !

 Në të mirë e në të keq ti do të marrësh gjithmonë atë që jep !


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free