Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Thenie inspiruese

"Është koha për të filluar jetën që gjithmonë e keni imagjinuar."
-
Henry James

"Ne nuk mund të zgjedhim për rrethanat tona të jashtme, por ne gjithmonë mund të zgjedhim se si t'iu përgjigjemi atyre."
-
Epictetus

Rënia nuk është disfatë, por disfatë e vërtetë është kur ti refuzon të ngritesh.

"Personi i pamend kërkon lumturinë në distancë, personit të mençur i rritet ajo nën këmbët e tij."
-
James Oppenheim

Anija çdo herë është e sigurt në bregdet, por nuk është e ndërtuar për të.

"Bëjeni jetën tuaj të jashtzakonshme."

"Gjërat më të mira në jetë nuk janë gjërat (sendet)."
-
Art Buchwald

"Diamante s'janë asgjë më shumë se copa thëngjilli të mbërthyera në vendet e tyre."
-
Malcolm Forbes

Kur ti je i suksesshëm dashamirët e tu të vertëtë e dinë se kush je, por kur je i pasuksesshëm ti din cilët janë dashamirët e tu.

"Kur shikoj prapa në të gjitha ato shqetësime, e kujtoj historinë e plakut të vjetër në shtratin e vdekjes, i cili kishte shumë shqetësime në jetën e tij, shumica e të cilave kurrë nuk kanë ndodhur"
-
Winston Churchill

"Çdo dalje është një hyrje diku."
-
Tom Stoppard

"Ne kemi ardhur këtu, por vetëm një herë. Ne mund të shkojmë vjedhurazi përmes jetës dhe shpresoj të kemi një vdekje të qetë ose të mund të jetojmë plotësisht një jetë plot arritje tonat dhe realizimin e ëndrrave tona më të çmendura"
-
Bob Proctor

"E ardhmja iu përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të veta."
-
Eleanor Roosevelt

"Disa nga sfidat më të mëdha në marrëdhënie vijnë nga fakti që shumica e njerëzve hynë në një lidhje, në mënyrë për të marrë diçka. Ata përpiqen të gjejnë dikë që do t'i bëjë të ndjehen mirë. Në të vërtetë, e vetmja mënyrë që një marrëdhënie të jetë e fundit është në qoftë se ju e shihni marrëdhënien tuaj si një vend që ju shkoni për të dhënë, dhe jo një vend që ju shkoni për të marrë. "
-
Anthony Robbins

"Një ide e vetme - një shkëndi e papritur mendimi - mund të jetë me vlerë një milion dollarëshe."
-
Robert Collier

"Vetëm ata që guxojnë të dështojnë në masë të madhe, gjithmonë mund të arrijë shumë."
-
Robert F. Kennedy

"Jeta është një jehonë, atë që e keni dërguar, kthehet prapa."
-
Fjalë e urtë kineze

"Le të jemi mirënjohës për njerëzit që na bëjnë të lumtur, ata janë kopshti i hijshëm që bën shpirtrat tonë të lulzojnë."
-
Marcel Proust

Nëse doni të dini të kaluarën tuaj - shikoni në kushtet aktuale. Nëse doni të dini të ardhmen tuaj - shikoni në veprimet tuaja të tanishme. "
- Fjalë e urtë kineze

"Kurrë mos lini pas dore një mundësi për përmirësim."
- Sir William Jones

"Çfarëdo që ju jeni, të jeni i mirë."
- Abraham Lincoln

"Pengesat janë ato gjëra të shëmtuara që ju shihni kur i largoni sytë nga qëllimit juaj."
- Ford Henry

"Imagjinata është fillimi i krijimit. Ju imagjinoni atë që dëshironi dhe më në fund ju e krijoni atë."

- George Bernard Shaw

"Në të gjitha rastet kur ju kaplon dyshimi, pyesni veten, "Po të kisha një armë në kokë dhe të kisha për ta bërë atë, si do të bëja? "Kjo nuk është aq e vështirë sa ju e mendoni."

- Ferriss Timothy

"Bëhuni ndryshimi që dëshironi ta shihni në botë."

- Mahatma Gandhi

"Të jeni Këtu dhe Tani."

- Dass Ram

"Jeta jonë e vërtetë është kur ne jemi zgjuar dhe ëndrrojmë."
- Thoreau Henry David

"Gjëja më e mirë që ju mund ta bëni për botën, është të bëni më shumë për veten."
- Wattles Wallace

"Kur keni një numër të detyrave të papëlqyeshme për të kryer, gjithmonë të parën bëjeni atë më të papëlqyeshmen."
- Quincy Josiah

"Atë çfarë mendja mund ta krijojë dhe ta besojë, mund të arrihet."
- Napoleon Hill

"Së pari ne bëjmë zakonet tona, pastaj zakonet tona na bëjnë neve."
- Charles C. Noble

"Çdo moment është i artë për atë që ka vizion për ta njohur atë si të tillë."

- Henry Miller

"Në secilin prej nesh ka vende ku ne nuk kemi shkuar. Vetëm duke shtypur kufijtë ju gjithmonë do t'i gjeni ato."
- Dr Joyce Brothers

"Një udhëtim një mijë kilometra fillon me një hap të vetëm."

"Çdo gjë që na irriton te të tjerët, mund të na çojë deri te kuptimi i vetvetes."

- Carl Jung

"Kur çdo gjë tjetër është e humbur, e ardhmja ende mbetet."
- Christian Nevell Bovee

"Gjëja më e mirë e të qenit vetvetja, është se ju gjithmonë e bëni atë, njerëzit e presin atë, dhe nuk pranojnë asgjë më pak ... nuk ka rëndësi se sa i ndryshëm mund të jeni."
- Michelle Cole
Thuani vetes: "Mbani ëndërrat dhe bëni ato një realitet".
"Mos kërkoni më të lehtën, kërkoni më të mirën.
Mos kërkoni më pak probleme, Kërkoni më shumë aftësi.
Mos kërkoni për më pak sfida, Kërkoni më shumë urtësi."

- Earl Shoaf

"E kaluara nuk iu përcakton juve, por e tashmja."

- Jillian Michaels

"Rrëzohu shtatë herë, por ngrihu tetë."
- Fjalë e urtë japoneze

"Ata thonë se koha ndryshon gjërat, por që në fakt duhet të ndryshojnë veten e tyre."
- Andy Warhol

"Embëlsitë dhe mirësjelljet e vogla janë shumë të rëndësishme. Në marrëdhënie gjërat e vogla janë gjëra të mëdha."

- Stephen R. Covey

Mali Everest, ti më munde mua herën të parë, por unë do të të mund herën tjetër, sepse ti je rritur aq sa është dashur të rriteshe ... por unë jam ende duke u rritur! "
- Sir Edmund Hillary

"Nuk ka probleme të mëdha, ka vetëm shumë probleme të vogla."
- Ford Henry

"Jetoje jetën plotësisht."
- Robert Louis Stevenson

"I vetmi vend ku ëndrra juaj bëhet e pamundur është në të menduarit tuaj."
- Robert H. Schuller

"Imagjinata është çdo gjë. Ajo është vrojtimi i jetës që tërheqim."
- Albert Einstein

"Mos i dëgjoni ata që ju thonë: "Ndaloni së ëndërruari dhe përballuni me realitetin".

"Çfarëdo qoftë ajo që ju po ndjeni është një pasqyrim i përsosur i asaj që është në procesin për t'u bërë realitet.
- Abraham / Esther Hicks


"Testi i vërtetë i karakterit nuk është se sa ne dimë dhe se si ta bëjmë, por se si ne sillemi kur nuk dimë se çfarë të bëjmë."

- John Holt


"Thjeshtësia e jetës është një nga hapat për arritjen e paqes së brendshme. Thjeshtësia e vazhdueshme do të krijojë të brendshmen dhe të jashtmen, e cila do të vendos harmoni në jetën tuaj."

- Paqe Pilgrim

"Dashuria kurrë nuk dështon, karakteri nuk ju lë, dhe me durim e këmbëngulje; ëndrrat do të bëhen të vërteta."

- Pete Maravich

"Pesimist ankohet për të kuqen, optimisti pret që ajo të ndryshojë dhe realisti përshtat velave e tij."

-I panjohur

"Çelësi për një jetë më të mirë:
Ankohuni më pak, çmoni më shumë.
Qani më pak, qeshni më shumë.
Flisni më pak, dëgjoni më shumë.
Kërkoni më pak, jepni më shumë.
Urreni më pak, jepni më shumë dashuri.
Qortoni më pak, lavdëroni më shumë.
Mos keni frikë, mbani më shumë shpresë."


"Ju nuk jeni lindur si fitues, por as si humbës, ju jeni ai/ajo që e keni bërë veten"

"Jeta qeshet me ju kur jeni të pakënaqur ...
Jeta buzëqesh me ju kur ju jeni të lumtur ...
Jeta ju përshëndet kur ju i bëni të tjerët të lumtur ..."

"Ka vetëm një mënyrë për të qenë të lumtur, dhe kjo është: ndërprerja e shqetësimeve në lidhje me gjërat që janë përtej fuqisë së vullnetit tonë."

"Për ta marrë atë që kurrë nuk e keni pasur, ju duhet të bëni atë që kurrë nuk e keni bërë."


Të gjitha ndryshimet, madje edhe ato 'më të dëshiruarat kanë melankolinë e tyre', sepse ajo që lëm pas është një pjesë jona.
Ne duhet të vdesim në një jetë, para se të hymë në një tjetër.
- Anatole France

Çdo gjë që shkatërron lirinë "nuk është" DASHURI.
Duhet të jetë diçka tjetër, sepse dashuria dhe liria shkojnë së bashku, janë dy krahët e zogut të njëjtë.
- OSHO

Ju nuk mund të keni kontroll mbi çdo aspekt të jetës suaj, por ju mund të vendosni të mos i mbani me zinxhir emocionet tuaja negative.
- Stephen Littleword

Një botë më e mirë është një ëndërr, e cila fillon të realizohet kur secili prej nesh vendos të përmirësojë veten.
- Mahatma Gandhi

Mos e merrni jetën aq serizosht. Ju kurrë nuk do të dilni prej saj i gjallë.
- Elbert Hubbard

Deti i qetë kurrë nuk bën një marinar të aftë
- Proverb anglez

Mësoni gjithçka që mundeni nga gabimet e të tjerëve. Ju nuk keni kohë t'i bëni të gjitha ato vetë.
- Alfred Sheinwold


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free