Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Statistika te frikshme te jetes Perendimore

Ne boten perendimore ne te cilen ne jemi duke jetuar.E cila i ka standartet me te medha te jeteses.E cila eshte me e avancuara.E cila ka rangun me te larte te edukimit.E cila ka ndertesat me te larta,e cila ka me se shumti institucione. Ka kenaqesine me te madhe,ka tekniken me te zhvilluar.Ka menyren e jeteses me te preferuar.Ka shtepite me te bukura. Ka shumellojshmerine e dyqaneve.A mund ta imagjinoni dot?!Ne boten perendimore...Kjo eshte se si e paguajne... Cdo 7 minuta ne boten perendimore dhunohet nje femer.Sa jemi duke lexuar kete,cdo 7 minuta.Cdo10 cdo ore, kjo do te thote qe240-300 femra dhunohen cdo dite ne boten perendimore. Ne boten perendimore ne cdo kohe ka 2.800.000 prostituta te cilat ecin rruges. Qofshin ne new york apo ne washington apo ne france.Apo ne te gjitha shtepite publike te tjera.2.800.000 femra te cilat preferojne te behen prostitute.Edhe pse e kane mundesie per te zgjedh,te behen nema apo gra. Por ato zgjodhen te behen prostitute sepse ka me shume se 10.000.000 burra!!! C'do dite ne boten perendimore 350 djem te vegjel kidnaptohen per tu shitur per prostitucion. Cdo dite 350 femije zhduken.Kjo eshte bota perendimore,bota me e zhvilluar. A e dini se ne cdo dite te vetme 357 njerez e gjuajne veten ne koke,marrin ca pilula,i prejne venat, cdo dite ata nuk kane arsye per te jetuar.Ne boten e zhvilluar perendimore.8 vrasje ndodhin ne 19 minuta.Edhe 2 perdhunime ndodhin ne 7 minuta.3 vjedhje ndodhin ne 59 sekonda.257.000 femije deshtohen ne rruge ilegale ose ilegale. Qe do te thote:257.000 femije vriten ne barkun e nenes.Sipas ''urdherave ligjore''. Ne secilin vit lindin 21 milion femije jashte martese.Qe s'njohin as nenen dhe as babain. 2.8 milion vetvrasje behen ne secilin vit,prej njerezve qe nuk shohin kuptim ne jeten e tyre. Keto probleme sociale egzistojne ne shtetet e tyre,ne qeverine e tyre,ne institucionet e tyre. Si mund ti sjellin keta vende paqe ne bote?!Kjo nuk ka kuptim. Po ALLAHU u ka dhene nje alternativ.Ai i ka fut myslimanet ne mesin e tyre.I ka dhene atyre islamin si zgjidhje. Dhe bota perendimore duhet te pendohet dhe te shikoje islamin.Ata DUHET te ndryshojne.Te behen mysliman...AMIN.


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free