Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Madheshtia e Islamit

Nje gjeneral amerikan tregon shkakun e perqafimit te Islamit.A thote:"Ndodhesha i ulur para televizorit,duke nderruar kanalet nga njeri tek tjetri.Ne nje moment,shoh nga kanalet informative amerikane,qe po transmetonte pamje te faljes se muslimaneve ne Meke gjate muajit te Ramazanit.Sipas spikerit,ishin mbi 2 milione njerez qe faleshin.Imami u ngrit dhe pasi u tha muslimaneve"Drejtohuni",per pese sekonda te gjithe ishin gati dhe filluan te faleshin.Me nje fjale te vetme,mbi 2 milione njerez qendruan ne kembe,u rreshtuan ne rreshta te rregullt dhe filluan te falen pas imamit.E gjitha kjo ndodhi ne nje kohe rekord.Nje fe qe ka nje disipline te tille,qenka fe e fuqishme.Nese do te kisha njemije ushtare,do me nevojiteshin  e pakta 15 sekonda derisa t'i rreshtoj.Nderkohe qe dy milione njerez rreshtohen ne rreshta te drejte per 5 sekonda.Keshtu pranova Islamin".
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free